Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.01.08

Hogyan Kocogjunk reggel

 

Annyi jó ok van arra, hogy reggel rohanj. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felébredj és nézd, ahogy a világ felébred veled. Ez nem csak ad egy nagy energia lökést, úgy érzi, mintha már elért valamit, még mielőtt a nap bámult. Lehet, hogy még azt is megtalálja, hogy a reggeli futás jobban illeszkedik a napi menetrend, különösen, ha a képzés egy verseny.


A kocogás egyike azoknak a sokoldalú edzéseknek, amelyeket a nap bármely szakában, szinte bárhol végezhet. A reggeli kocogás azonban néhány előkészítő lépést igényel annak érdekében, hogy maximalizálja az edzést, majd utána energizálva érezze magát. Végül, a reggeli kocogás során felszabaduló endorfinok csökkenthetik a stresszérzetet, a jóllét érzését, sőt, enyhe fájdalomcsillapítóként is funkcionálhatnak. Ha orvosi aggályai vannak, keresse fel orvosát, mielőtt egy új fitness rendszert alkalmazna.

1. lépés

Kelj fel elég korán, hogy egyél egy kis reggelit, és megemészteni megfelelően kocogás előtt. Hagyja, hogy legalább egy óra attól az időponttól, amikor befejezi az evést, mielőtt fut. Egészséges reggeli élelmiszerek, amelyek energiát Önt futás közben is magában foglalja a teljes gabona pirítós, alacsony zsírtartalmú tej, cukormentes juice, bogyók vagy banán. Tartsa a reggeli könnyebb és kisebb, akkor képes lesz arra, hogy kocog hamarabb.

Ez nem azt sugallja, hogy a megszokás könnyű, különösen, ha nem egy reggeli ember. De vannak módjai, hogy megkönnyítse a rutint, és olyan módokon, amiket még élvezhet is.

2. lépés

Nehéz lefújni egy futást, ha már így is hozzá vagy öltözve. Ha tényleg azt szeretné, hogy egy ugrás kezdeni, és találni motiváció, amint kinyitja a szemét, egyszerűen viselni a futó ruhát az ágyban.

Bemelegítek a kocogáshoz. Reggel több időt kell töltened az ízületeid kenésével és az izmaid bemelegítésével. Kezdje egy lassú járással, pumpálja a karjait magasra, hogy növelje a pulzusát. Lélegezzen mélyeket, használja a mellkasát és a hasát. Öt perc múlva, csinálj egy kis gyengéd boka-és térd-forgást és felső nyújtást.

3. lépés

Bármilyen furcsának is tűnik, ez egy trükk, amit sok reggeli futók használnak. Bár valószínűleg nem akarja viselni a tegnapi izzadságfoltos ruhát az ágyban, ez valójában jó érzés, hogy egy frissen mosott futómű. Csak hagyd a cipődet az ágy mellett, és már mehetsz is.

Válasszon egy jó jogging útvonal. Lehet, hogy szeretné, hogy változtassa meg az utat napról napra, de mindig legyen egy, amely távol tartja a túlzott busz füst és forgalmi dugó a reggeli ingázás. Keressen egy közeli parkot vagy pályát, ahol más kocogók gyülekeznek. Kocogás a környéken is működik, de ragaszkodjon a blokkok kevesebb kutya. Cél, hogy kocogjon legalább 25 percig, öt napig hetente.

4. lépés

Amikor az ébresztőóra korán reggel indul, csábító, hogy továbbra is nyomja a szundi gombot, hogy egy pár perc alvás. De mielőtt észrevennéd, 30-40 perc telt el, és hirtelen nincs időd futni.

A reggeli futáshoz következetességre van szükség. Nem lóghatsz el minden harmadik nap, és várhatod el, hogy felépíts egy rutint.

Ha küzd, hogy felkeljen, helyezze az ébresztőórát a szoba másik végébe, hogy ki kell kelnie az ágyból, hogy kikapcsoljon. Vagy ami még jobb, tedd a fürdőbe a tornaruhád tetejére. Minél több lépést teszel közéd és az ágy közé, annál kevésbé fogsz elaludni.

Növelje a pulzusát kihívásokkal a reggeli kocogáskor. Menj a parcourse-ba egy kis erősítő munkáért. Kombinálja az izomépítést és a kardiovaszkuláris testmozgást könnyű csuklósúlyok viselésével futás közben. Kerülje a súlyok nehezebb, mint 3 Font, hogy korlátozza az izom-vagy ízületi fájdalom. Cél a különböző izomcsoportok által csinál bicepsz fürtök, váll emelés, tricepsz kiterjesztések. Próbáljon meg egy meredek fokozatú utat, ami a combját és a farizmait célozza meg.

Ha nem tetszik az ötlet, hogy futóruhában aludj, terítsd ki őket az ágy mellé, hogy készen állj reggel menni. A többi futár inkább a fürdőszobában hagyja a ruháit. Így nem kockáztatja meg, hogy felébressze a társát. Egyszerűen felkapcsolhatod a lámpát, egy kis vizet fröcskölhetsz az arcodra, és kicsit felpöröghetsz a futás előtt.

5. lépés

Hűtsd le magad a kocogásból. Még mindig éget kalóriákat, ahogy hűl le, különösen, ha kocog gyorsan, vagy sprint időközönként, amelyek növelik a szívfrekvenciát. Csökkentse a sebességet egy gyors sétára, és lassítson le onnan. Nyújtsd ki az egész tested egy sor jóga nap üdvözlet.

Egy másik tipp, hogy viselj kalapot, még akkor is, ha általában nem hordasz. Ez sok időt takarít meg azzal, hogy megpróbálja megszelídíteni a reggeli haját.

A reggeli szokás kiépítése egy jó alvással kezdődik. Ez nehéz lehet, ha késő esti TV-hez van szokva, vagy TV-t használ, hogy elaltassa.

Az utazás megkezdéséhez gyakorolja a jó alváshigiéniát. Ez az a kifejezés, amit az egészséges alvási szokások jobb biztosítására szolgáló gyakorlatok leírására használnak. Szerint az Amerikai Alvási Egyesület, akkor vonat magát aludni egy korábbi órában, ha - https://www.hoxa.hu/kocogjunk-egyutt-reggel-mert-kocogni-jo-forum:

  • Azt tervezi, hogy megy aludni ugyanabban az időben minden este.
  • Kerüld a déli szunyókálást.
  • Ne használjon TV-t, olvasást vagy elektronikus eszközöket lefekvés előtt egy órával.
  • Kerülje a koffeint vagy az alkoholt három órával lefekvés előtt.
  • Van egy csendes, kényelmes hálószoba.
  • Legyen egy éjszakai rutin, hogy segítsen lazítani, mint egy meleg fürdő, meditáció, vagy hallgat nyugtató zenét

Bármilyen természetellenesnek is tűnik elsőre, a gyakorlás végül tökéletessé válik, ha nem hagyod abba.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.